Sukti blyneliai su bananais

Sveikieji kebabai

Ingridientai:

400-500 gramų vištienos krūtinėlės.
Pilno grūdo tortilijų
1 paprika
Špinatų lapų
Mėlynojo svogūnų salotų lapų
Natūralaus pomidoro padažo (rinkausi pagal sudėtį, kuriame mažesnis kiekis cukraus)
Mėgstamų prieskonių iš žolelių.

Paruošimo būdas:

Supjaustyti vištieną gabaliukais, apibarstyti žolelių prieskoniais, ir apkepti keptuvėje ant lašelio alyvuogių aliejaus (galima ir išgarinti vandenyje). Baiginėjant vištienai gamintis, į keptuvę sudėti papriką, smulkintus špinatus, užpilti pomidorų padažą ir viską sumaišyti. Visą masę supilti į patogų indą. Keptuvėje pašildyti tortiliją (kad ji būtų lankstesnė), sutepti ją pomidoru padažu, uždėti salotų lapų, smulkinto mėlynojo svogūno, ir paruoštą mišinį su vištiena sudėti ant tortilijos blyno. Šonus ištepti trupučiu pomidorų padažo, sulankstyti kebabą ir apakepti keptuvėje iš dviejų pusių keletą sekundžių kad suliptų. Į keptuvę galima įlašinti kelis lašus alyvuogių aliejaus, kad neprisviltu šonai.
Skanaus!