Farširuota paprika

Farširuota paprika

Ingridientai:

9 paprikos (skirtingų spalvų),
Jautienos faršo 400 gramų (galima ir kiaulienos),
150 gramų ryžių,
200 gramų grietinės,
150 gramų natūralaus pomidorų padažo,
2 svogūnai ir 2 morkos,
Jūros druska (pagal skonį),
Juodieji pipirai ir aliejus.

Paruošimo būdas:

Svogūnus supjaustome smulkiai, morkas sutarkuojame. Pakepiname pusę svogūnų ir po geros minutės sudedame pusę morkų (kepame 2-3min). Mėsą sumaišome su ryžiais ir kepintomis morkomis ir svogūnais. Įmaišome prieskonius. Nupjauname paprikų viršūnėles ir išvalome. Faršo pridedame į paprikas. Likusias morkas ir svogūnus sudedame į puodą ir supilame grietinę ir pomidorų padažą. Išmaišome. Į puodą sustatome įdarytas paprikas. Įpilame vandens tiek, kad apsemtų iki pusės paprikas. Troškiname 40-45 minutes.
Skanaus!