Čili vištiena su baziliku

Čili vištiena su baziliku

Ingridientai 1-2 porcijoms:

150-300 gramų vištienos krūtinėlės
3-4 arb. šaukšteliai natūralaus pomidorų padažo
Smulkintas bazilikas
Čili pipiras
Mėgstamos daržovės

Paruošimo būdas:

150 gramų vištienos krūtinėlės supjaustykite kvadratėliais. Sudėję juos į keptuvę, pripilkite vandens, kad mėsa būtų apsemta. Ant vidutinės ugnies garinkite 15 minučių. Vėliau išimkite mėsą ir sudėkite į indelį. Ant mėsos užpilkite 100 procentų natūralaus pomidorų padažo, smulkinto baziliko ir įtrinkite čili pipiro pagal skonį – viską sumaišykite. Į keptuvę įpilkite lašelį alyvuogių/kokoso aliejaus ir visą masę su vištiena ir padažu išpilkite į ją. Ant nedidelės ugnies viską maišykite ir palaikykite 1-2 minutes. Valgykite su mėgstamomis daržovėmis (šiuo atveju pomidorai ir ridikai).
Skanaus!